GRATIS GESPREK
Voor zowel de maandelijkse coaching als de aparte coaching gesprekken bied ik een kort, gratis gesprek van ong. 20 minuten aan waarin je kan toelichten wat je wensen/klachten zijn en zo kan ik jou vertellen wat ik voor jou kan doen. Je kan me zo contacteren in de contactsectie via sms of e-mail, OF via het whatsapp icoontje, en dan plannen we dit eerste gesprek zo snel mogelijk in.

Thema’s:

Hieronder vind je een lijst van thema’s waarbij ik coaching en ondersteuning bied. Vind jij jouw bepaalde klachten of behoeften niet terug in deze lijst maar ben je wel geïnteresseerd in verdere coaching en mijn manier van aanpak? Stuur me alvast een mailtje en dan bespreken we zo verder of we een potentiële samenwerking kunnen aangaan om jouw persoonlijke groei en geluk te optimaliseren!

Kort: Identiteitscrisis, Angst, Stress, Depersonalisatie en Derealisatie, Eetproblematiek en lichaamsbeeld, Liefdesverdriet, Relaties, depressieve gedachten en gevoelens, zelfliefde en zelfvertrouwen, en ten slotte de wet van aantrekkingskracht.

 • Identiteitscrisis:
  Niet weten wat je wil doen met je leven, wat jouw passie of talenten zijn, waar je naartoe wil, … Dit zijn thema’ waar vooral jongeren sterk mee zitten door een overspoeling aan prikkels en een maatschappelijk beeld van productiviteit waarin we gedwongen worden om uit te blinken en iets te maken van onszelf. Het kan dan ook enorm beangstigend zijn om niet te weten van jezelf waar je hier in het plaatje past.
  Concreet help ik je hier door jou naar je innerlijke stem te leren luisteren en op deze manier te vinden wat jij met je leven wil doen. Ik zoek samen met jou uit welke weg je best ingaat, op welke manier je naar jou talenten en interesses kan kijken en hoe je vervolgens de verdere stappen kan nemen om meer in de juiste richting van jou authentieke zelf en toekomst te gaan.
 • Angst
  Uit ervaring met coaching klanten weet ik dat angst een ontzettend veel voorkomend fenomeen is. Angst is vaak het onderliggende probleem van waarom we ons op andere vlakken slecht voelen en dit maakt dat we vast zitten, veel verzet voelen, en angstig zijn om stappen te ondernemen voor ons eigen geluk. Of het nu sociale angst, verlatingsangst, doodsangst, of eender welke andere angst is, de oorzaak van elke angst is hetzelfde en de oplossing dus ook. Rond dit thema werk ik samen met jou om je angsten op een zinvolle manier onder ogen te komen en aan de hand van mindfulness oefeningen en theorie de angst te laten verdwijnen.
 • Stress
  Ik help jou een mindset te creëren waarin jij resistent wordt tegen stress en een manier vindt om innerlijke rust te creëren, zelfs in stressvolle situaties. Stress is een ontzettend aanwezig fenomeen dat enorm veel negatieve gevolgen heeft voor onze geest en lichaam, daarom is het belangrijk een houding aan te nemen die jou hier resistent tegen maakt en jou tools geeft om stress aan te gaan en zo vrijer, gelukkiger en gezonder te leven.
 • Existentiële angst/ depersonalisatie/derealisatie/dissociatie
  Waarom zijn we hier? Wat is het doel van ons leven? Heeft het leven wel zin? Waarom gaan we dood? Wat is er na de dood? …
  Dit zijn existentiële vragen die op het eerste zicht vrij onschuldig lijken maar de kracht hebben om sommigen (waaronder ik in het verleden) enorme angst in te boezemen. Existentiële angsten kunnen angstaanvallen en dissociatie veroorzaken en ons het gevoel geven dat we voor altijd vast zitten in een soort matrix-depressie. Hierbij komt hevige depersonalisatie en derealisatie kijken waardoor we het gevoel hebben te twijfelen aan de realiteit van ons bestaan.
  In onze coaching gesprekken help ik jou om uit deze existentiële angst te geraken door dieper in te gaan op deze vragen op een manier die jouw angst volledig wegneemt en een gevoel van vertrouwen en liefde in de plaats geeft. Ik leer jou bepaalde inzichten in deze vragen en angsten en derealisatie en leer jou de tools in jezelf kennen die je kunnen helpen hieruit te komen. Specifiek begeleid ik je ook met meditaties of mindfulness oefeningen die je vervolgens zelf kan gebruiken om uit je angsten en dissociaties te geraken.
  Belangrijker dan dit alles leer ik je beseffen dat het ontzettend normaal en heel mooi is om deze gevoelens en gedachten te ervaren en help ik jou er op een positieve, betekenisvolle en verrijkende manier naar te kijken zodat je niet enkel jouw angsten overwint, maar er uit groeit en nog veel gelukkiger van wordt.
 • Liefdesverdriet
  Liefdesverdriet is een fenomeen dat ontzettend velen van ons op een bepaald punt ervaren en iets wat ons kan beïnvloeden voor de rest van ons leven. Liefdesverdriet is ook ontzettend onbegrepen en onderschat in sterkte. Liefdesverdriet kan hetzelfde soort symptomen als depressie geven (slapeloosheid, gebrek aan eetlust, depressieve gemoedstoestand, fysieke pijn en pijn in het hart, gebrek aan levenslust, …) en de mogelijkheid hebben om ons volledig de diepte in te trekken.
  Ik kan jou begeleiden bij jouw liefdesverdriet om deze fase zo snel, en goed mogelijk door te komen. Ik kan jouw liefdesverdriet niet op 1 sessie wegnemen, maar kan je een heleboel perspectieven en praktische tools geven om de brutale of aanslepende pijn van liefdesverdriet weg te nemen. Na zelf drie keer intens liefdesverdriet te hebben ervaren weet ik exact hoe je van een relatiebreuk of onbeantwoorde liefde het beste kan maken en jezelf een kans kan geven om hier ontzettend hard uit te groeien.
 • Relaties & Eenzaamheid
  Mijn doel bij dit thema is om bewustzijn en liefde in relaties met anderen te betrekken. Ik ben ervan overtuigd dat alle problemen die wij met onze naasten ervaren en die aan de basis liggen van onze relatieproblemen en miscommunicaties, komen door een gebrek aan verbinding en verkeerde kijk op liefde en de ander.
  In deze coaching wil ik mensen simpelweg ondersteunen in het onderbouwen van liefdevolle, begripvolle relaties met hun partners, vrienden, familie, etc. Relaties zijn waar wij als mens voor leven en ons geluk uithalen, en daarom wil ik concreet met jou werken rond thema’s als:
  relatieproblemen, communicatie, confrontatie aangaan met anderen, kwetsbaarheid en jezelf durven tonen aan anderen, authentieke relaties, moeilijkheden in vriendschappen en andere relaties, …
  Ook wil ik mensen die eenzaamheid ervaren helpen om een gevoel van verbondenheid en liefde te ervaren om op deze manier ook sterkere en betere relaties aan te trekken.
 • Depressieve gevoelens & gedachten
  Rond dit thema werk ik samen met jou indien je volgende klachten ervaart: vast zitten in negatieve gedachten en emoties; een donker, leeg gevoel ervaren; Slapeloosheid & gebrek aan eetlust; gebrek aan levensvreugde of levenslust; het gevoel ervaren dat alles tegenzit en je niet weet hoe je jouw gemoed om kan keren; geen vreugde of positiviteit meer ervaren in dagdagelijkse dingen en een onvermogen om nog van dingen te genieten.
  Wanneer je met een (combinatie) van deze klachten zit, help ik jou door samen met jou jouw onderbewuste gedachtepatronen aan te pakken. Samen zoeken we dieper naar de gedachten die deze gevoelens en ervaringen in jou veroorzaken en zoeken we naar een actieve aanpak om jouw denken om te keren en gedachten aan te pakken. Ik geloof ontzettend in het eigen vermogen onze mindset om te keren en dus leer ik je bepaalde technieken en perspectieven aan die je helpen om je denkwijze en patroon aan te passen zodat je zo snel mogelijk weer vol levensvreugde en met een gevoel van complete vrijheid en controle het leven kan doorgaan.
 • Hooggevoeligheid & prikkels
  Ben je vaak overprikkeld? Ervaar je moeite om in drukke sociale situaties kalm en rustig te blijven? Wordt je vaak getriggerd door externe factoren die jouw emoties snel kunnen beïnvloeden?
  Dit zijn enige kenmerken van hooggevoeligheid. Hooggevoeligheid is een gave en is een ontzettend mooie eigenschap. Helaas wordt dit in onze drukke Westerse wereld als een zwakte aangevoeld omdat hooggevoelige mensen snel beïnvloed worden door dingen die rondom hen gebeuren en dus ook vaak een gevoel ervaren dat ze geen controle hebben over hun reacties op de omgeving.
  In deze coaching leer ik jou om van jouw hooggevoeligheid een sterkte te maken en het vermogen in jezelf te creëren om resistent te worden aan prikkels, zodat jij een gevoel van controle ervaart over jouw emoties in drukkere omstandigheden. Ik ga samen met jou jouw meest uitdagende, prikkelende situaties na om te kijken waar je vastloopt en je een set vaardigheden en perspectieven aanleren die jou in deze situaties meer in staat stellen stabiel en rustig te blijven.
 • Eetproblemen & lichaamsbeeld
  Bij dit thema werk ik met jou omtrent eetproblemen of een negatief lichaamsbeeld. Heb je moeite om in een gezond eetpatroon te blijven? Ervaar je last met eetbuien of zit je net vast in een restrictief eetpatroon? Heb je angst om bij te komen of ervaar je een mentale obsessie met eten? Voel je je slecht in je vel en lichaam en heb je hierdoor een slechte relatie met eten? Heb je problemen met je gezondheid door overgewicht of een slecht eetpatroon maar heb je niet de motivatie of kennis om je levensstijl te veranderen?
  In deze coaching ga ik met jou werken omtrent je gedachten over eten en jouw lichaam. Het is geen verassing dat eetproblemen of een obsessieve dieetcultuur het moeilijk maken om ons goed in ons vel te voelen of een normaal eetpatroon aan te houden. Door eigen ervaring met deze thema’s weet ik hoe gedachten een obsessie over eten en ons lichaam kunnen aannemen, en dus weet ik ook door eigen ervaring wat de stappen zijn die jij (afhankelijk van jouw situatie natuurlijk) best kan ondernemen om een gezondere relatie met eten aan te gaan en jou goed in je vel te kunnen voelen. Ik ga hierbij volledig kijken naar jouw gedachtepatronen en overtuigingen die samen met jouw gewoontes bepaalde patronen in jou hebben geïnstalleerd, en probeer op deze manier deze patronen te doorbreken om zo jouw gezondheid en lichaamsbeeld te optimaliseren.
 • Zelfliefde & zelfvertrouwen
  Door een gigantische opkomst van sociale media en bepaalde voorafbepaalde maatschappelijke waarden zijn we in een soort constante vergelijking-cultuur beland. We vergelijken ons met anderen rondom ons of online, en dit is automatisch ontzettend intimiderend, wat opnieuw op onze zelfliefde en zelfvertrouwen kan werken. Wil jij leren hoe jij jezelf onvoorwaardelijk graag kan zien en meer zelfvertrouwen kan ervaren, zodat je op deze manier sterker in jouw schoenen staat en gelukkiger bent? Dan is deze coaching iets voor jou. Samen met jou werk ik aan je zelfvertrouwen zodat jouw niveau van zelfliefde de lucht in schiet en je automatisch ook meer algemene liefde, verbondenheid en geluk ervaart. Ik doe dit door in jezelf te keren en bepaalde mindfulness tools te gebruiken om je zo onvoorwaardelijke zelfliefde te doen ervaren, los van vergelijking met de buitenwereld.
 • Spirituele verdieping & ontwikkeling
  Wil je graag meer diepgang en spiritueel inzicht? Sta je open voor een compleet nieuwe aanpak van jouw uitdagingen en mindset door je op spiritueel niveau te gaan verdiepen? Dan ben ik er voor jou om je hierbij te begeleiden. Spiritualiteit heeft een ontzettend krachtig potentieel om ons allen te verlossen van lijden. Indien je openstaat voor het spirituele of beter gezegd: het zoeken van diepte, liefde en geluk in jezelf, dan kunnen we in deze coaching samen op zoek gaan naar het vuurtje dat jij binnenin jezelf wilt ontdekken. Ik leer je de basis over meditatie, help je met het verruimen van jouw bewustzijn, en ga dieper in op thema’s waar jij verduidelijking en andere perspectieven voor zoekt.
 • Wet van Aantrekkingskracht
  De Wet van Aantrekkingskracht stelt dat wij als mens in onszelf het vermogen hebben om alles naar ons toe te trekken wat we maar willen en het droomleven dat we voor onszelf wensen te manifesteren. Als jarenlange beoefenaar van deze spirituele wet, weet ik maar al te goed dat we in onszelf soms blokkades kunnen ervaren die het moeilijk maken optimaal te manifesteren. Geloof jij in de wet van aantrekking maar ervaar je nog geen resultaten? Heb je nood aan specifieke begeleiding omtrent het aantrekken van specifieke thema’s en dingen in jouw leven? Dan ben je aan het juiste adres. In deze coaching kijk ik samen met jou naar jouw gedachtepatronen en manifestatie-technieken om je gebruik van de wet van aantrekkingskracht in jouw voordeel te optimaliseren. Ook help ik met eventuele blokkades of geef ik je hogere perspectieven die jou een beter inzicht geven in wat jij exact naar je wil/kan toetrekken.

Tarieven & Opties

Voor zowel de maandelijkse coaching als de aparte coaching gesprekken bied ik een kort, gratis gesprek van ong. 20 minuten aan waarin je kort kan toelichten wat je wensen/klachten zijn en zo kan ik jou vertellen wat ik voor jou kan doen. Je kan me zo contacteren in de contactsectie via sms of e-mail en dan plannen we dit eerste gesprek zo snel mogelijk in.

(Belangrijke noot!)
Mijn ervaring uit het verleden wijst uit dat de maandelijkse coaching het meest effectief en transformatief is vanwege de consistentie langst zowel mijn kant als de kant van de coachee. Ik raad daarom sterk aan om het maandelijkse traject te nemen indien je écht een grote transformatie wil doormaken en plan op termijn hier ook meer het basispakket van te maken.

Maandelijkse coaching:
Met dit coaching pakket wil ik inspelen op de nood om begeleiding consistent te maken om een impact te hebben. Voor sommigen is een wekelijks uur gesprek niet genoeg en is er een verdere consistente begeleiding nodig doorheen de week om zo snel en efficiënt mogelijk positieve verandering door te brengen. Door de intensiteit van de coaching ben je zo sneller geholpen en heb je over minder lange tijd coaching nodig. Concreet houdt een maandelijkse coaching in:

 • 5 online (video)gesprekken van 1-1,5 uur, in te plannen op op voorhand afgesproken data en uren.
 • Doordeweekse e-mail coaching/coaching met spraakberichten:
  Wanneer je in een concreet probleem/gemoedstoestand zit waar je vast zit en nood hebt aan begeleiding, kan je me een email of bericht sturen op een specifiek email adres/werknummer. Afhankelijk van de noodzaak antwoord ik zo snel mogelijk in de vorm van een email of spraakbericht. Op deze manier kan je op momenten dat je er nood aan hebt zo snel en efficiënt mogelijk geholpen worden, zonder te hoeven wachten tot het volgende wekelijkse coaching gesprek. Je ontvangt max 24 uur na je mail/bericht een antwoord tussen 8 en 17 uur.
 • Ik stel een specifiek werkplan voor jou op afhankelijk van de behoeften die jij nodig hebt waarin ik je specifieke lees- en podcast tips meegeef, oefeningen aanleer indien nodig en je een duidelijk werkschema dat we vervolgens in de coaching gesprekken bespreken.

Prijs: 310 euro /maand

Coaching/uur:
Naast maandelijkse coaching kan je ook voor aparte coaching gesprekken terecht. Deze plannen we wekelijks of naar jouw behoefte in en na een eerste kennismakingsgesprek gaan we elk gesprek dieper in op de uitdagingen die jij ervaart. Ook bij de normale coaching sessies heb ik een iets specialere en effectieve aanpak. Soms is een uur coaching niet genoeg en moet een gesprek zijn gang blijven gaan om er effect van te hebben, daarom reken ik voor de aparte coaching de ruimte in om het gesprek te laten verlengen tot eventueel een tweede uur (zie prijs). Concreet houdt de aparte coaching/uur in:

 • Afhankelijk aan jouw uitdaging(en) gaan we verder in op de overtuigingen en gedachten die jij zowel bewust als onbewust ervaart en kijken we na in welke (gedachten)patronen jij vast zit. Na een eerste kennismakingsgesprek ga ik samen met jou dieper en dieper in op jouw situatie en leer ik jou de tools aan die jij nodig hebt om de controle over jouw gedachten terug te krijgen om je vrij, gelukkig, vredig en goed te voelen. Gesprekken kunnen wekelijks, maandelijks, meerdere keren per week of ergens tussenin zitten, afhankelijk aan jouw behoefte en mijn agenda.

Prijs: 55 euro /uur
40 euro/2de uur

Bij annulatie op minder dan 24u voor een sessie (tenzij met geldige reden) vraag ik een annulatie kost van 25 euro. Dit is zodat ik een wederzijdse investering heb en geen kostbare uren kwijt ben die ik aan andere klanten had kunnen geven. Alvast bedankt voor dit begrip!

nl_NLDutch
Chat openen
Klachten? Plan hier een GRATIS gesprek!
Hoi!
Verlang je naar een persoonlijke transformatie aan de hand van coaching?
Plan hier met mij een gratis gesprekje in!