GRATIS gesprek!
Voor zowel de maandelijkse coaching als de aparte coaching gesprekken bied ik een kort, gratis gesprek van 20 minuten aan waarin je kort kan toelichten wat je wensen/klachten zijn en zo kan ik jou vertellen wat ik voor jou kan doen. Je kan me zo contacteren in de contactsectie via sms of e-mail, OF via het whatsapp icoontje, en dan plannen we dit eerste gesprek zo snel mogelijk in.

(Belangrijke noot!)
Mijn ervaring uit het verleden wijst uit dat de maandelijkse coaching het meest effectief en transformatief is vanwege de consistentie langst zowel mijn kant als de kant van de coachee. Ik raad daarom sterk aan om het maandelijkse traject te nemen indien je écht een grote transformatie wil doormaken en een iets intensiever traject wil aangaan.

Maandelijkse coaching:
Met dit coaching pakket wil ik inspelen op de nood om begeleiding consistent te maken om een impact te hebben. Voor sommigen is een wekelijks uur gesprek niet genoeg en is er een verdere consistente begeleiding nodig doorheen de week om zo snel en efficiënt mogelijk positieve verandering door te brengen. Door de intensiteit van de coaching ben je zo sneller geholpen en heb je over minder lange tijd coaching nodig. Concreet houdt een maandelijkse coaching in:

  • 5 online (video)gesprekken van 1-1,5 uur, in te plannen op op voorhand afgesproken data en uren.
  • Doordeweekse e-mail coaching/coaching met spraakberichten:
    Wanneer je in een concreet probleem/gemoedstoestand zit waar je vast zit en nood hebt aan begeleiding, kan je me een email of bericht sturen op een specifiek email adres/werknummer. Afhankelijk van de noodzaak antwoord ik zo snel mogelijk in de vorm van een email of spraakbericht. Op deze manier kan je op momenten dat je er nood aan hebt zo snel en efficiënt mogelijk geholpen worden, zonder te hoeven wachten tot het volgende wekelijkse coaching gesprek. Je ontvangt max 24 uur na je mail/bericht een antwoord tussen 8 en 17 uur.
  • Ik stel een specifiek werkplan voor jou op afhankelijk van de behoeften die jij nodig hebt waarin ik je specifieke lees- en podcast tips meegeef, oefeningen aanleer indien nodig en je een duidelijk werkschema dat we vervolgens in de coaching gesprekken bespreken.

Prijs: 395 euro /maand

Coaching/uur:
Naast maandelijkse coaching kan je ook voor aparte coaching gesprekken terecht. Deze plannen we wekelijks of naar jouw behoefte in en na een eerste kennismakingsgesprek gaan we elk gesprek dieper in op de uitdagingen die jij ervaart. Concreet houdt de coaching in:

  • Afhankelijk aan jouw uitdaging(en) gaan we verder in op de overtuigingen en gedachten die jij onbewust ervaart, en kijken we na in welke patronen jij vast zit om ze zo om te keren naar het gewenste patroon. Na een eerste kennismakingsgesprek ga ik samen met jou dieper en dieper in op jouw situatie en leer ik jou de tools aan die jij nodig hebt om de controle over jouw gedachten terug te krijgen om je vrij, gelukkig, vredig en goed te voelen. Gesprekken kunnen wekelijks, maandelijks, meerdere keren per week of ergens tussenin zitten, afhankelijk aan jouw behoefte en mijn agenda.

Prijs: 70 euro /uur

DPDR Group Coaching (English Only):

Work together with 3 other people in a coaching group over the span of 5 weeks. Each week we do a session of 75 minutes, and there’s a group chat per group where you can ask questions and motivate each other throughout the journey.

Price: 250 euro’s for 5 weeks (50 euro/session)

! Bij annulatie op minder dan 24u voor een sessie vraag ik een annulatie kost van 35 euro. Dit is zodat ik een wederzijdse investering heb en geen kostbare uren kwijt ben die ik aan andere klanten had kunnen geven. Alvast bedankt voor dit begrip!

nl_NLDutch
Chat openen
Klachten? Plan hier een GRATIS gesprek!
Hoi!
Verlang je naar een persoonlijke transformatie aan de hand van coaching?
Plan hier met mij een gratis gesprekje in!