GRATIS gesprek!
Voor zowel de maandelijkse coaching als de aparte coaching gesprekken bied ik een kort, gratis gesprek van 20-30 minuten aan waarin je kort kan toelichten wat je wensen/klachten zijn en zo kan ik jou vertellen wat ik voor jou kan doen. Je kan me zo contacteren in de contactsectie via sms of e-mail, OF via het whatsapp icoontje, en dan plannen we dit eerste gesprek zo snel mogelijk in.

(Belangrijke noot!)
Mijn ervaring uit het verleden wijst uit dat de maandelijkse coaching het meest effectief en transformatief is vanwege de consistentie langst zowel mijn kant als de kant van de coachee. Ik raad daarom sterk aan om het maandelijkse traject te nemen indien je écht een grote transformatie wil doormaken en plan op termijn hier ook meer het basispakket van te maken.

Maandelijkse coaching:
Met dit coaching pakket wil ik inspelen op de nood om begeleiding consistent te maken om een impact te hebben. Voor sommigen is een wekelijks uur gesprek niet genoeg en is er een verdere consistente begeleiding nodig doorheen de week om zo snel en efficiënt mogelijk positieve verandering door te brengen. Door de intensiteit van de coaching ben je zo sneller geholpen en heb je over minder lange tijd coaching nodig. Concreet houdt een maandelijkse coaching in:

  • 5 online (video)gesprekken van 1-1,5 uur, in te plannen op op voorhand afgesproken data en uren.
  • Doordeweekse e-mail coaching/coaching met spraakberichten:
    Wanneer je in een concreet probleem/gemoedstoestand zit waar je vast zit en nood hebt aan begeleiding, kan je me een email of bericht sturen op een specifiek email adres/werknummer. Afhankelijk van de noodzaak antwoord ik zo snel mogelijk in de vorm van een email of spraakbericht. Op deze manier kan je op momenten dat je er nood aan hebt zo snel en efficiënt mogelijk geholpen worden, zonder te hoeven wachten tot het volgende wekelijkse coaching gesprek. Je ontvangt max 24 uur na je mail/bericht een antwoord tussen 8 en 17 uur.
  • Ik stel een specifiek werkplan voor jou op afhankelijk van de behoeften die jij nodig hebt waarin ik je specifieke lees- en podcast tips meegeef, oefeningen aanleer indien nodig en je een duidelijk werkschema dat we vervolgens in de coaching gesprekken bespreken.

Prijs: 310 euro /maand

Coaching/uur:
Naast maandelijkse coaching kan je ook voor aparte coaching gesprekken terecht. Deze plannen we wekelijks of naar jouw behoefte in en na een eerste kennismakingsgesprek gaan we elk gesprek dieper in op de uitdagingen die jij ervaart. Ook bij de normale coaching sessies heb ik een iets specialere en effectieve aanpak. Soms is een uur coaching niet genoeg en moet een gesprek zijn gang blijven gaan om er effect van te hebben, daarom reken ik voor de aparte coaching de ruimte in om het gesprek te laten verlengen tot eventueel een tweede uur (zie prijs). Concreet houdt de aparte coaching/uur in:

  • Afhankelijk aan jouw uitdaging(en) gaan we verder in op de overtuigingen en gedachten die jij zowel bewust als onbewust ervaart en kijken we na in welke (gedachten)patronen jij vast zit. Na een eerste kennismakingsgesprek ga ik samen met jou dieper en dieper in op jouw situatie en leer ik jou de tools aan die jij nodig hebt om de controle over jouw gedachten terug te krijgen om je vrij, gelukkig, vredig en goed te voelen. Gesprekken kunnen wekelijks, maandelijks, meerdere keren per week of ergens tussenin zitten, afhankelijk aan jouw behoefte en mijn agenda.

Prijs: 55 euro /uur
40 euro/2de uur

Bij annulatie op minder dan 24u voor een sessie (tenzij met geldige reden) vraag ik een annulatie kost van 25 euro. Dit is zodat ik een wederzijdse investering heb en geen kostbare uren kwijt ben die ik aan andere klanten had kunnen geven. Alvast bedankt voor dit begrip!

nl_NLDutch
Chat openen
Klachten? Plan hier een GRATIS gesprek!
Hoi!
Verlang je naar een persoonlijke transformatie aan de hand van coaching?
Plan hier met mij een gratis gesprekje in!