Working with Robin made the biggest different in my recovery from existential anxiety and DP/DR

5,0 score
juni 22, 2022

Working with Robin made the biggest different in my recovery from existential anxiety and DP/DR. When I first contacted her, I was feeling utterly hopeless, and I remember every cell of my body feeling scared. I was experiencing all of it: panic attacks, DP/DR, existential dread… I felt like there was no way out. Working with Robin for a month has been an incredible gift: she truly made me feel seen and heard, and like it is safe to see my difficulties as an opportunity to grow. And sure enough, that is true to me now.
Believe it or not, I feel lucky that I experienced existential anxiety, as I have found a completely new way to relate to life since facing my deepest fears with the best support one can find. The peaceful warmth and wisdom that I got met with have left an impression on me for the rest of my life.

Emma

Great Coaching

5,0 score
mei 9, 2022

Great Coaching. Robin taught me how to separate my thoughts from myself, watching them and observing them from a distance. The meditation also really helped me. I think existential fears are very personal and will differ from person to person she helped find my own way of being okay to not know something for certain. Remember that if you live a life chasing certainty then you won’t ever enjoy it because there is not such thing as certainty although we humans would like to have it.

Andre Fernandes

Sending love

5,0 score
maart 23, 2022

sometimes in life you have to choose a new path. I managed to do this with robin’s help.
2021 was a year of panic attacks, anxiety, isolation, depression and dpdr. i thank robin for bringing me back to life bit by bit. I could trust her and the conversations were like talking to a friend. i appreciate that she is emphatic and able to bring hope to someone in the darkest of moments.
I can only say thank you and send much love to robin.

Antonina

Herboren!

5,0 score
februari 4, 2022

Robin heeft echt een talent voor coachen. Ik ben enorm blij dat ik de stap heb genomen om contact met haar op te nemen. Na mijn relatiebreuk worstelde ik met liefdesverdriet en het bijkomende aspect dat ik begon te twijfelen aan bepaalde eigenschappen van mezelf die ik graag wilde ‘aanpakken’. Robin heeft me geholpen om mezelf meer te mogen accepteren. Na iedere sessie voelde ik me zo opgelucht, zelfverzekerd – bijna ‘herboren’ zelfs haha. Wat een verademing! En guess what; dat stukje van mezelf wat ik wilde veranderen, mocht ik juist meer gaan omarmen. Ik ben mezelf dan ook veel meer gaan waarderen. Ik voel dat ik na een paar sessies met Robin al zo veel stappen heb gezet, waarvan ik zeker weet dat ik er misschien nog wel jaren mee geworsteld zou hebben als ik zou blijven denken dat ik het ‘allemaal wel in mijn eentje zou fixen’. Het kan zo verhelderend zijn om met een coach in gesprek te gaan, en Robin weet gewoon precies de juiste spiegel voor te houden en jou dat stukje kracht en vertrouwen in jezelf terug te geven, wat je gaande weg even verloren bent geraakt. Dankjewel Robin, je bent echt heel erg goed in wat je doet!!

Kirsten

Holding, inspiring, caring – Robin helped me to change my perspective

5,0 score
november 24, 2021

Couple of months ago I developed a very sudden but great fear of death I have never experienced before in my life. I am a researcher and have always been interested in philosophy and the big questions around life and death, the universe, etc. But what I started to experience was a scary dose of anxiety, insomnia and disconnection from my everyday life and the people around. I didn’t find anyone around me who could understand my paralysing fear until lots of googling and searching on forums I have found Robin’s video about DPDR and existential anxiety. Finally I found a name for what mental struggle I was going through and listening to her I felt already understood and relieved that I am not alone with this. I had a month coaching session with Robin and I realised I met a beautiful soul, she helped me understand what I was going through and gently guided me through this scary path showing me the positive side of all this experience and the potential to grow. I really hope I can stay in touch with her as she is a very unique person, being capable to give real and true support where therapists failed before. She also recommended me some top notch podcasts and books on the topic which helped me a lot. I can only recommend her if you struggle with anxiety or need careful listening, understanding to move on whatever you struggle with. She has a real talent.

Katelin

Thank you Robin

5,0 score
september 9, 2021

Robin is such a beautiful person and taught me things that I never thought I was capable of. I hope to keep in touch with her, she is truly destined to help people.

James

Insomnia, loss of appetite, fear of life

5,0 score
augustus 27, 2021

I found Robin’s YouTube video after searching most of the internet and it was the first time I felt like someone understood what I was experiencing.
Like most people, I have had a normal fear of death most of my life. But with the stress of the pandemic and the increase in political unrest, I started having panic and anxiety symptoms for the first time. “Fear of life and fear of death,” is how she described it, and that pretty much summed up the situation.
Working with Robin for the past month has been extremely healing. But healing is a process and some things take time. Although I won’t say that my anxiety has disappeared without a trace, here is what I will say:
+ I have started sleeping well again
+ I have much, much, less anxious discomfort
+ I have started working, and with Robin’s help, I found a job that makes me feel useful
+ Most importantly I have some practices, and a better mentality for handling anxiety when it does arise
I felt a kinship with Robin immediately, and this was maybe the most helpful of all. I honestly just looked forward to her smiling face and kind words every week. We’re basically besties, now, ha. But knowing someone had experienced what I was going through and believed I could get out made all of the difference for me.

Jermaine Walker

iets om naar uit te kijken

5,0 score
augustus 5, 2021

Ik deed de maandelijkse coaching bij Robin. Ik heb heel wat te verduren gehad de laatste jaren, en ik zat echt wel aan de grond. Ik heb nu al heel wat handvaten gekregen die mij enorm hebben verder geholpen, mij zelf zekerder hebben gemaakt, en ik ben er van overtuigd, ondanks de testen die het leven mij hebben gegeven dat ik hier sterker ga uitkomen. Ik dacht dat iedereen tegen mij was, dat ik het niet kon, en weet nu dat dat slechts overtuigingen zijn. Maar ik geloof nu dat alles wel in mezelf zit. Ik kan het wel allemaal aan. Ik aanvaard het , ook als het eens slecht gaat.
Alles verliep heel spontaan, ik kon mijn verhaal doen. Aan de hand van hoe ik mij op de moment voelde, gaf Robin mij tips en oefeningen, stuurde mij filmpjes door .
dankjewel Robin

joke

Huge difference after 3 weeks already

5,0 score
juni 10, 2021

I took a monthly coaching trajectory with Robin because of heavy Existential Anxiety and DP. After three weeks I already felt a huge difference and didn’t experience any anxiety attacks anymore. The two sessions afterwards, we went deeper into other aspects of my personal life as well that I didn’t even know I was struggling with. I can honestly say that I feel completely recovered and that I’ve gone back to the person I was before, maybe even better. Robin does an amazing job because her teachings are so simple that it feels comfortable and effective. If you’re struggling with anxiety, I really recommend you take her sessions. It’s worth the investment 100%.

Jaime

Sessies bij Robin

5,0 score
mei 29, 2021

Bij Robin voelde ik me erg op mijn gemak. Alles wat ik zei (wat voor mij abnormaal leek) kon zij begrijpen. Dit gaf me het gevoel dat ik niet anders ben dan de rest van de bevolking, wat voor mij een enorme opluchting is. Ze heeft me getoond dat al deze gedachten en angsten er voor niets hoeven te zijn en dat je deze enkel jezelf toepraat. Kortom zijn de gesprekken voor mij steeds verhelderend en rustgevend. Ik blijf zeker sessies volgen zodat ik mezelf nog beter leer verstaan.

Eline

Echte aanrader!

5,0 score
maart 9, 2021

Tijdens de coaching gesprekken kan je terugvallen op oprechte en leerrijke feedback, inzichten en tips. Robin is een super coach die enerzijds vertrekt vanuit haar eigen ervaringen en anderzijds gebruik maakt van technieken en kennis die heel wat jaren investering vragen. Het is enorm fijn en krachtig dat ze jou die kennis en ervaring kan aanreiken op een toegankelijke manier, die toegepast is op je persoonlijke situatie. De gesprekken voelen aan als een leuke babbel met vriendinnen, waarbij je kan rekenen op sterke inzichten die voor jou werken op lange termijn.

Astrid

Robin heeft me super goed begeleid!

5,0 score
februari 8, 2021

Super begeleiding! Robin haar sessies bevatten een goede combinatie van haar eigen ervaringen en tips volledig toe te passen op mijn eigen persoonlijke gebeurtenissen!!

Bo Bielderman

Fantastisch!

5,0 score
januari 12, 2021

Een echte aanrader!
Als je twijfelt om de stap te zetten naar coaching kan ik alleen maar zeggen: doen! Robin luistert en spreekt heel open vanuit haar eigen ervaring, wat echt heel veel comfort en een gevoel van erkenning biedt. Je krijgt echt een vertrouwd en veilig gevoel tijdens de sessies met haar. Dankzij de gesprekken met Robin heb ik veel meer (innerlijke) rust gevonden en kan ik mijn zorgen veel beter een plaats geven. Zaken waar ik al jaren mee worstel heb ik ook veel meer in de hand en kan ik beter loslaten dankzij de kleine, simpele en zalige tips die ik van Robin meekreeg. Ik kan het alleen maar warm aanbevelen. Het is bovendien ook echt een topvrouw!!

Kato

Na enkele sessies merkte ik al verschil.

5,0 score
januari 12, 2021

De coaching sessies bij Robin hebben me enorm geholpen! Ik leerde over bepaalde gedachtepatronen, innerlijke rust, mediteren, positieve affirmaties,..
Na enkele sessies merkte ik al een groot verschil bij mezelf.
Een echte aanrader!

Charlotte

Depressie, paniekaanvallen

5,0 score
december 15, 2020

Ik deed bij Robin de maandelijkse coaching omwille van depressie en angstaanvallen. Ik werd goed in handen genomen en voelde me meteen fijn bij Robin bij het kennismakingsgesprek. De eerste sessies had ze me veel nieuws verteld over mijn angst en paniekklachten waar ik veel aan heb gehad. Ik kan er al een stuk beter mee omgaan en heb ook geleerd dat je er met kennis niet komt maar het echt zelf moet toepassen. Het was heel fijn om met Robin gewerkt te hebben en heb hier veel uit geleerd.

Finn

Goede begeleiding voor (beginner in) meditatie, kennis van hoogsensitiviteit, efficiënte oefeningen

5,0 score
december 11, 2020

Ik ben zo blij de stap naar coaching gezet te hebben. Al vele jaren zat ik vast in mijn gedachten. Ik zat vooral met het probleem dat ik het verleden niet kon loslaten en zo in een negatieve gedachtespiraal terechtkwam. Robin begreep dit en heeft me eerst geleerd mijn gedachten in vraag te stellen. In een tweede sessie zijn we dieper ingegaan op meditatie oefeningen en afstand nemen van die gedachten. Bovendien heeft Robin ook kennis over hoogsensitiviteit en hoe je hiermee het beste kunt omgaan. Door de sessies heb ik terug structuur gekregen in mijn leven onder andere door middel van meditatie. Ik vind ook dat ze goed aanvoelt wat het moment is om de sessies te verminderen en meer te vertrouwen op eigen voortzetting van het zoeken naar rust. De coaching sessies zijn zeker een aanrader indien je ergens mee zit, maar nog niet de stap hebt durven zetten.

Ellen
nl_NLDutch
Chat openen
Klachten? Plan hier een GRATIS gesprek!
Hoi!
Verlang je naar een persoonlijke transformatie aan de hand van coaching?
Plan hier met mij een gratis gesprekje in!