Welkom!

Welkom! Ben jij klaar voor een bom van positieve verandering?

Hoi! En welkom op deze website. Mijn naam is Robin Schindelka en sommigen van jullie kennen mij misschien van mijn YouTube kanaal. Voor zij die mij nog niet kennen: aangenaam, ik ben blij dat je hier een bezoekje komt brengen! Deze (online) plek is een safe-space met geen enkele andere bedoeling dan: het vinden van Geluk, Liefde, vrede en gezondheid in onszelf. Na zelf als tiener en later met heel wat mentale moeilijkheden als depressie, angst, eetproblemen en liefdesverdriet te hebben gekampt, en deze vervolgens telkens prachtig overwonnen te hebben door me te verdiepen in gelukspsychologie, mindfulness, spiritualiteit en (mentale en lichamelijke) gezondheid, besloot ik om mijn journey online te delen om op deze manier zo veel mogelijk mensen te kunnen helpen, inspireren en motiveren. Zo begon ik allereerst mijn YouTube kanaal ‘Robin Schindelka’, waarin ik jullie meeneem op onze zoektocht naar onvoorwaardelijk Geluk, innerlijke rust, balans, succes en gezondheid. Ik maakte (en maak nog steeds) wekelijks minstens twee video’s waarin ik praat over thema’s als Spiritualiteit, Geluk, Liefde, Angsten, Depressie, Mediteren, Wet van Aantrekkingskracht, invloed Mind-Body, Zelfliefde en nog ZO VEEL meer. Door het groeiende succes van de thema’s bij mijn leeftijdsgenoten, maar ook bij heel wat oudere en jongere mensen, kreeg ik ontzettend veel berichten en vragen binnen in verband met persoonlijke problemen, uitdagingen en nieuwe thema’s waar mensen moeilijkheden mee ervaarden. Al snel hield ik me steeds meer bezig met het praten met mensen, helpen van mensen en schrijven rond de thema’s die me zo ontzettend boeien. Nu, een half jaar later, besloot ik dan ook om een website te starten met als ultieme doel: welzijn en geluk verspreiden en mensen helpen het licht in zichzelf (terug) te vinden.

Deze website bestaat uit verschillende onderdelen. Allereerst is er de blog, waarop ik wekelijks uitgebreid zal schrijven over dezelfde thema’s waar ik video’s over maak. Ik zal ook mensen interviewen die angsten, depressies, mentale/fysieke aandoeningen, en andere dingen overwonnen hebben en op deze manier hun verhaal delen om anderen die met dezelfde of gelijkaardige moeilijkheden zitten te motiveren en inspireren, en de interviews vervolgens in de blog uitschrijven. De blog wordt een open, kwetsbare en positieve plek waar vol passie en liefde verhalen en ervaringen worden gedeeld, en dit is dus de eerste stap die jullie reeds kan helpen op jullie zoektocht naar geluk, (mentale) gezondheid, liefde enzovoort.

Vervolgens is er de persoonlijke COACHING! Omdat elke situatie anders is en niet iedereen op dezelfde manier geholpen kan worden, verleen ik ook coaching aan zij die nood hebben om echt actief in zichzelf te keren, uitdagingen en moeilijkheden aan te pakken, en zichzelf te transformeren tot de persoon die zij willen zijn. Ik verleen verschillende coaching opties, en het doel van de coaching is niet dat ik jou ‘genees’ of ‘heel’, maar dat ik JOU de TOOLS geef zodat jij JEZELF kan helpen en transformeren. Concreet help ik met thema’s als: angst overwinnen, depressie overwinnen, stress en faalangst, eetproblemen en lichaamsbeeld, een positievere mindset creëren, liefdesverdriet helen, spirituele verdieping, identiteitscrisis, existentiële crisis, manifesteren, en nog veel andere dingen! Als coach ben ik er voor jou om samen met jou in jezelf te gaan kijken naar overtuigingen die jou belemmeren in jouw persoonlijke groei en het bereiken van jouw doelen. Voor meer info en prijzen kan je gaan kijken bij het onderdeel ‘coaching’ op de website!

Ten slotte verkoop ik ook cursussen. Dit zijn uitgebreide en uitgewerkte werken waarin ik al mijn kennis bundel om jou te begeleiden bij een specifiek probleem, uitdaging of gebied waar jij jou meer in wilt verdiepen. De cursussen staan te koop aan een ontzettend betaalbare prijs, omdat de rode draad van deze website en de motivatie achter dit initiatief is om goedkope, transformerende hulp en steun bieden! Er zullen steeds meer cursussen bijkomen over specifieke thema’s als meditatie, omgaan met mentale problemen, manifesteren en de wet van aantrekkingskracht efficient kunnen gebruiken, en nog heel wat andere thema’s! Ook voor mij is dit een avontuur waarin ik mezelf gaandeweg verder ontwikkel en uitdaag om jullie zo veel mogelijk waarde te kunnen geven.

Het zijn niet de makkelijkste tijden om ons altijd even goed te voelen en met dat alles heel onzeker is wil ik jullie vanuit mijn perspectief en ervaringen zoveel mogelijk helpen om IN JEZELF de sleutel te vinden tot ONVOORWAARDELIJK GELUK! Jij hebt in jezelf de kracht om compleet gelukkig te zijn, los van eender welke omstandigheden jij jezelf in bevindt en AL het succes te bereiken dat jij maar voor ogen kan hebben. Dus welkom op deze levensweg, zet je klaar, en kom met me mee!

11 Reacties

 1. Robin is een vrouw met liefde voor de medemens, een vrouw die beschikt over het vermogen om de zaken even op zijn kop te zetten en zo de weg te openen voor nieuwe perspectieven maar bovenal ook een vrouw met beide voeten op de grond – en mag dat nu juist zijn wat we allemaal af en toe wel eens kunnen gebruiken. Veel succes met dit fantastische project. Ik heb er alle vertrouwen in. Veel liefs!

 2. Veel succes met deze nieuwe uitdaging, Robin! Door de lange weg die je al hebt afgelegd en met je grote hart voor anderen weet ik zeker dat je veel mensen kunt helpen. Proud of you!

 3. Robin heeft mij van de eerste seconde geraakt met haar positieve en levenslustige uitstraling! Ik word elke keer instant vrolijk van haar spontane, inspirerende en grappige video’s… altijd recht uit het hart!

  Robin, ik wens je héél veel succes, dit is duidelijk jouw levensmissie en ik vind het super dat je deze ten volle ter harte neemt! Je gaat ongetwijfeld nog hele mooie dingen kunnen realiseren en betekenen voor heel veel mensen!

  Heel veel groetjes,
  Kim
  XXX

 4. Wow Robin! Congratulations! I’m so very proud of You! I’m sure you will go far beyond what you even think is possible now! I miss you all so very much!

 5. Knap hoor Robin! Wat een mooi doel geef jij aan je leven. Ik ben ervan overtuigd dat je veel mensen zal kunnen helpen! Ik wens je heel veel succes en ook plezier bij het zien groeien van je activiteiten!

 6. Robin,

  ben zeer blij je gecontracteerd te hebben.
  Je gaf me bepaalde inzichten en de bevestiging dat de weg die ik bewandelde goed, doch breder was dan ik dacht…
  De weg blijkt op heden zeer breed, goed onderhouden en super boeiend qua landschap.

  Merci maatje

  Groet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch
Chat openen
Klachten? Plan hier een GRATIS gesprek!
Hoi!
Verlang je naar een persoonlijke transformatie aan de hand van coaching?
Plan hier met mij een gratis gesprekje in!